Blog Details

Онлайн презентація електронних ресурсів Національної науково-технічної бібліотеки Німеччини

До уваги науковців!

     2 червня 2022 року, за ініціативи Київського національного університету імені Тараса Шевченка, буде проведено онлайн презентацію електронних ресурсів Національної науково-технічної бібліотеки Німеччини (The Technische Informationsbibliothek, далі – ТІВ).

     TIB пропонує цифрові освітні ресурси та аудіовізуальні матеріали з різних галузей знань – детальніше за посиланням: bit.ly/3N2mQTU, які доступні на порталі TIB багатьма мовами, у тому числі українською. Під час заходу буде презентовано навчальні та наукові ресурси ТІВ та можливості їх використання українськими освітянами і вченими.

       В ході презентації буде представлено: – Open Educational Resources Search Index (OERSI) (доступ за посиланням: bit.ly/3sZOYzd) – пошуковий індекс відкритих освітніх ресурсів, який містить понад 43 тис. відкритих освітніх матеріалів; – TIB AV-Portal (bit.ly/3a6zQtk) – портал для розміщення наукових відео, на якому доступні понад 38,5 тис. освітніх та наукових відеоматеріалів.    У рамках роботи зі створення відкритих освітніх ресурсів ТІВ прагне налагодити партнерство з українськими закладами вищої освіти з метою розширення контенту для українських освітян і вчених на платформі бібліотеки.

Захід пройде англійською мовою на платформі Zoom. Початок – о 10 год. Посилання для участі: bit.ly/3NJ4G9J. Окрім того, буде відбуватися трансляція заходу на каналі Державної науково-технічної бібліотеки України в YouTube.

Related Posts

Leave a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Форма Індексування УДК та авторський знак