Blog Details

V науково-практична інтернет-конференція «Інформаційна політика пам’яті – виживання, збереження та розвиток українських бібліотек у період сьогодення»

Шановні колеги!

Запрошуємо взяти участь у V науково-практичній інтернет-конференції «Інформаційна політика пам’яті – виживання, збереження та розвиток українських бібліотек у період сьогодення», яка відбудеться 16 жовтня 2024 р. на базі Наукової бібліотеки Ужгородського національного університету.

До участі запрошуються: фахівці бібліотечної та видавничої справи, інформаційних, освітніх установ.

Форма участі – у форматі онлайн. Передбачається електронне видання збірника матеріалів конференції, які будуть опубліковані на офіційному сайті Конференції та розміщені в репозитарії УжНУ https://dspace.uzhnu.edu.ua

Матеріали конференції поширюються відповідно до Ліцензії  Attribution 4.0 International  (CC BY 4.0), яка дає змогу отримувати вільний доступ, використовувати та поширювати результати досліджень, даючи коректне посилання на автора твору.

Матеріали, оформлені відповідно до приведених вимог просимо надсилати оргкомітету на адресу supcenter@uzhnu.edu.ua до 1 жовтня 2024 року, з позначкою «Інтернет-конференція». Детальніше з умовами Конференції можна ознайомитися за покликанням: https://www.lib.uzhnu.edu.ua/v-naukovo-praktychna-internet-konferencziya/

Участь у конференції дозволить оприлюднити результати практичного досвіду та наукових досліджень, визначити шляхи вирішення певних проблем, обмінятися думками та навиками.

Related Posts

Leave a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Форма Індексування УДК та авторський знак